Ona hoće veće usne, on joj ne da! Naš poznati pevač zabranio supruzi da ide kod hirurga: "Ne dolazi u obzir!"

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica grupe Trik FX Natalija Ibraimov na sceni je decenijama zajedno sa svojim suprugom Sanijema zajedno su posvećeno gradili karijeru kroz muziku i ples. Iako važe za jedan od najskladnijih parova a Sani za vrlo liberalnog i divnog muža koji Nataliji dozvoljava skoro sve, postoje stvari koje joj izričito brani.

Govoreći javno o estetskoj hirurgiji, jednom prilikom Sani je bio izričit rekavši da ženi ne bi dozvolio da poseti estetskog hirurga.

- Posle svega što sam čitao šta se dešava sa tim ženama koje su bile na estetskim zahvatima ne dolazi u obzir - rekao je on okrenuvši se ka svojoj supruzi pitajući je "šta joj to fali?".

Natalija se poput mnogih žena osvrnula na to da bi sigurno nešto kod sebe menjala, odgovorivši suprugu da bi želela "manji nos, veća usta i podignute kapke". Sani je bio u čudu i odmah je na to imao odgovor, rekavši kako su "žene nezadovoljne i da muškarci tako nešto kod njih ne primećuju jer se uglavnom fokusiraju na ono najbolje."

Ovaj muzički i bračni duo, decenijama je u braku i od samog starta svoje muzičke karijere su zajedno i nikada se nisu razdvajali. U svakom njihovom pojavljivanju u emisijama primećuje se neverovatna energija među njima što ukazuje na to da imaju skladan i harmoničan brak.  Gostujući u jednoj muzičkoj emisiji osvrnuli su se na njihov brak otkrivši recept za njegov opstanak.

- Morate da se volite i poštujete. Morate da pravite kompromise, nekad je on u pravu, a nekada ja. Moraš da znaš kada da staneš, mada ja sam previše osetljiva i perfekcionista sam. Često me on pita čemu tolika moja nervoza, a ja sam svesna da sam jednostavno trebala da se zovem Živana (smeh) - objasnila je Natalija.

(Telegraf.rs)