Ovo je čista ljubav: Kakav trenutak u Amidžićevom domu, Ognjen svira sinu, Mina usnimila emotivni trenutak

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga Ognjena Amidžića je podelila emotivan snimak na Instagramu koji je rastopio srca njenih pratilaca.

Voditelj poznate emisije "Amidžić Šou" u skladnom je braku sa suprugom Minom Naumović a  njihova veza je od samog starta privlačila pažnju. Kasnije je stigla i prinova kao kruna njihove ljubavi.

Ognjen nije krio da je ponovo našao sreću u ljubavi kraj svoje supruge, posle prvog bračnog brodoloma.

Iako se i oni trude da svoju privatnost zadrže za sebe kao i svi, ipak, ponekad, vole da podele na društvene mreže zanimljive trenutke iz svog života. Tako je njegova supruga za dobro jutro na Instagram storiju okačila video kako Amidžić svira gitaru njihovom malenom sinu, koji je to sa velikom radošću dočekao dok je cupkao na krevetu i pratio svog oca pokušavajući da nešto zapeva.

Iako su gledaoci navikli da Ognjena viđaju i slušaju u šaljivom tonu, dok zasmejava i opušteno razgovara sa svojim gostima, sada su imali prilike da ga vide i u drugom izdanju  budući da se on oprobao i u muzičkim vodama, zbog čega mu nije bilo teško da to prenese na svog sina. Video je sigurno rastopio srca mnogih a pratio ga je opis "Dobro jutro" čime je Mina svojim pratiocima poželela lep početak dana uz porodičnu idilu u kojoj oni uživaju.

Ako je suditi po snimku, sigurno je da među njima vlada harmonija i topla atmosfera, a dečak ne krije radost zbog toga što mu otac usađuje ljubav prema muzici što se vidi i u snimku.

(Telegraf.rs)

Teme