Hospitalizovana Tereza Kesovija: Evo šta joj se dogodilo, oglasila se na dan rođendana

N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tereza Kesovija hospitalizovana je, a danas se, 3. oktobra, oglasila na svoj 86. rođendan.

Oglasila se iz bolničke sobe i otkrila da joj nije do slavlja i da je zadobila povrede prilikom pada.

- Ja sam u bolnici. Žao mi je, nisam u stanju objašnjavati što se dogodilo. Pala sam, jako sam se udarila - izmučenim glasom kazala je za Net.hr Tereza koja, međutim, kako hrvatski mediji prenose, nije hospitalizovana zbog samog pada.

Kesovija je i ranije imala zdravstvenih problema. Prošle godine u avgustu je takođe završila u bolnici nakon što je imala infarkt. Tada nam je ispričala kako je Hitna dva puta došla po nju tih dana.

- Tereza je već nekoliko dana imala povišenu temperaturu, koja ju je, kao i svakog od nas, oslabila. Zbog toga je neki dan, onako nesigurna na nogama, i pala i poprilično se udarila, a u bolnicu je nismo odvezli zbog pada nego zbog temperature koja se nikako nije spuštala. Nakon pregleda lekari su ustanovili kako je temperatura nastala zbog jake upale, a ono što je sada najvažnije jeste da je Tereza u najboljim mogućim rukama, da uzima antibiotike i ostale lekove i da se svi nadamo da će uskoro biti bolje. Što se rođendana tiče, kad ozdravi i otpuste je iz bolnice, biće vremena i za slavlje - kaže nam Terezina najbolja prijateljica, koja je sve vrijeme uz našu veliku glazbenu divu.

Vest o tome da je Tereza u bolnici zabrinula je njene mnogobrojne prijatelje koji su je danas zvali kako bi joj poželeli sve najbolje.

- Zabrinuta sam. Ne znam šta joj se dogodilo, vrtim sve moguće telefone, ali nisam ništa saznala. Baš mi je krivo što nije dobro - rekla je za hrvatske medije pevačica koja je inače i Terezina dobra prijateljica.

- Ne mogu vjerovati! Pa neki dan smo se čuli, bila je vesela i nasmejana i sad ovakva vest - rekao je jedan muzičar.

(Telegraf.rs)