Ovako bezobraznu Breskvicu još niste videli: Crni sako, a ispod baš ništa

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Jedna od najvećih zvezda mlađe generacije, Anđela Ignjatović Breskvica neko je ko već nekoliko godina unazad intrigira javnost u svakom mogućem smislu.

Naime,  šta god da uradi Breskvica, postaje fokus javnog komentarisanja, a sada je, moramo priznati, zaista zavrtela mnoge mozgove.

Već poznata kao ozbiljan perfekcionista, ali i umetnik, na njenom Instagram nalogu objavila je nove fotografije - doslovno umetnički perfekte, ali pomalo i na ivici...

Kako važi za jednu od najzgodnijih i najlepših na domaćoj javnoj sceni, Breskvica se malo poigrala, pa korisnike društvenih mreža častila ozbiljnim setom fotografija.

Pozirala je u crnom sakou, ispod kojeg nije ponela ama baš ništa, što je, naravno, izazvalo, pa ozbiljan požar - toliki da je Instagram u sekundi doslovno "izgoreo".

I kako uvek pomeri granice, to je uradila i ovog puta, te istakla svoje seksepil u prvi plan, u granici pristojnosti, tačno onoliko koliko i treba. Ispod njene objave odmah su počeli da se ređaju komentari:

"Ovo je savršeno", "Najzgodnija ikada", "Zagzi me", "Koliko si savršena devojko", "Model, sve mogu da se sklone", "Zasšto si toliko prelepa", ređali su se...

Podsetimo, Breskvica je nedavno najavila i novi projekta, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

(Telegraf.rs)