Ovo je luks stan u kom živi Ana Radulović: Sve "pršti" od skupih brendova, u ćošku poklon od muža i poruka...

J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Nikola Anđić

Voditeljka "Elite" Ana Radulović iznenadila je javnost saopštenjem da se nakon 11 godina braka, razvodi od pevača Mirčeta Radulovića.

Kako je navela, krivac za razvod braka nije treća osoba, niti porodično nasilje.

Naša ekipa posetila je prošle godine Anu i Mirčetu u porodičnom stanu, gde su nas srdačno dočekali. Tada ništa nije ukazivalo da bi moglo da dođe do njihovog razlaza.

Njihov porodični dom nalazi se daleko od centra Beograda, u kraju u kojem je Ana odrasla.

Tada srećna porodica "skockala" je dom onako kako su želeli, s tim što je bračna soba većim delom ispunjena Aninim detaljima - štiklama i stolom za šminku za kojim se ulepšava, dok je Mirče svoju strast smestio tik do kuhinje. Reč je o kompjuteru za kojim igra igrice koje ga, kako nam je priznao, relaksiraju.

Stan je pun kutija skupocenih brendova poput Luj Vitona, Šanela i Hermesa, koje Ana obožava da nosi, a tu su i dirljive poruke i porodične fotografije.

Ono što nam je tada privuklo pažnju jeste nežna poruka u ćošku, na kojoj su stihovi čuvene pesme Aca Pejovića koje su Ana i Mirče posvetili jedno drugom.

Reč je o pesmi "Sve ti dugujem", a stihovi su "Jer znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te, sve ti dugujem". Uz tu poruku stoji i ruža od čistog zlata koju je pevač darovao Ani.

Foto: Nikola Anđić

Podsetimo, Ana Radulović dala je saopštenje za javnost nakon odluke o razvodu:

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - izjavila je Ane Radulović za Pink.rs.

(Telegraf.rs)