Evo kako su podelili imovinu nakon razvoda: Ovo je sve Kalinić ostavio ženi, za sebe je zadržao samo 2 stvari

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Youtube/K1

Voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak početkom godine, i to posle 18 godina zajedničkog života, kad su shvatili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem.

Njih dvoje su se navodno vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje dece.

Milan je odmah prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, i oni će tu nastaviti da žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već izvesno vreme živi, kako prenose domaći mediji.

Voditelj će u svom vlasništvu zadržati i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu. Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil.

Kalinić je ranije pričao o odnosu sa Sandrom, te izneo niz detalja.

- Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smejemo se još više nego pre i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo jer, gledajući druge ljude, shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono "nešto" i da više nije to to - kazao je Milan jednom prilikom, prenosio je "Grand".

(Telegraf.rs)