"Ova slika je nastala davno u kući Pi Didija" JK o reperu koji je optužen za niz krivičnih dela: Ponašao se...

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/karleusastar

Muzička zvezda Jelena Karleuša oglasila se o fotografiji koja je prethodnih dana preplavila medije i društvene mreže, a na kojoj Karli pozira u društvu muzičkog mogula Pi Didija.

Podsetimo, Šon Kombs, poznat kao Paf Dedi i Pi Didi, trenutno je u pritvoru u Bruklinu, gde čeka suđenje.

Slavni reper optužen je za silovanje, trgovinu ljudima i lanac prostitucije, a o njegovim (ne)delima trenutno bruji ceo svet.

Karleuša je rešila da progovori o poznanstvu sa poznatim reperom i trenutku kada je slika nastala.

- Primorana sam da reagujem. Ova slika je nastala veoma davno u kući Pi Didija i ono što se na slici ne vidi jeste da smo u društvu drugih najvećih američkih zvezda muzike i filma. Jedan od najvećih nas fotografiše, nebitno ko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se dešavalo ništa neprimerno - napisala je Karleuša i dodala:

- Pi Didi se uvek ponašao normalno i kulturno. U životu sam oduvek imala i imam bliske kontakte za javnost sa velikim svetskim zvezdama, ali o njihovim imenima nikada nisam i nikada neću pričati, niti obaveštavati planetu sem kada oni to sami ne obelodane, kao Kanye itd. Prezirem sindrom linča i napada mase na javne ličnosti koja mnogima presuđuje pre suda, na koje se mnogi kače zarad slave i govore neistine zarad sticanja materijalne dobiti. Svi se sećamo godia kada su po sudu mrcvarili Majkl Džeksona a na kraju se ništa od toga nije dokazalo sem da mediji od svakog mogu da naprave anđela, ali i crnog đavola - navela je pop diva.

(Telegraf.rs)