"Ima da ga iseckam i spakujem u kesice" Ana Nikolić šokirala sve izjavom o Raletu: "Nisam za zaje*anciju!"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Nikolić nedavno je privukla pažnju medija kada je objavila da je raskinula sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, ali ubrzo nakon toga su se pomirili.

Ana je otvoreno govorila o njihovom turbulentnom odnosu, govoreći da često dolazi do raskida, ali i pomirenja.

- Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava - rekla je pevačica.

Osim o vezi, Ana je govorila i o svojim planovima za veliki solistički koncert u Beogradu.

- Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više - rekla je Ana.

Međutim, pevačica je ponovo šokirala izjavom o Raletu.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - istakla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)