Tamara Milutinović otkrila kako troši milione, pa pomenula muža i estradu: "Uvek će biti dušmana"

M. K.
N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAimages

Pevačica Tamara Milutinović, ovo leto je ponovo postala milionerka i to zahvaljujući svojoj pesmu "Cakum, pakum", koja beleži neverovatan uspeh.

Tamaru smo nedavno sreli na jednom događaju, tačnije na slavlju koje su upriličile njene kolege, gde smo malo proćaskali o aktuelnim temama.

Za početak glavno pitanje "Cakum, pakum" ili ipak "U inat dumšanima".

- Uvek je "Cakum pakum", ali večeras je "U inat dušmanima". S obzirom da smo na promociji pesme Višnje Petrović i Uroša Živkovića, večeras je sve "U inat dušmanima".

Pevačicu smo pitali i kada je rekla u privatnom životu rekla "u inat dušmanima", ali i da li ima dušmane.

- Mislim da nisam. Nekako, retko kada ja to kažem. Ja nekako mislim da ja nemam dušmane - otkrila je ona, pa dodala o dušmanima:

- Nemoj molim te da mi ih prizivaš, jer ne želim da imam dušmane. Pogotovo ne sa estrade. Dušmana će uvek biti. Uvek će biti onih koji te vole i onih koji te ne vole. Ne ćelim da se obazirem na one koji me ne vole, a i ti koji me ne vole mogu samo da mi daju snagu. Tako da baziram se samo na ljude koji imaju lepu energiju prema meni i koji me vole i koji me poštuju i podržavaju. Nikada nisam obratila pažnju. Zapravo ni ne znam da li me neko ne voli. Ja se ne bavim tim stvarima.

Jedna je od najsvežijih milionerki ove godine, pa smo je upitali kako će potrošiti svojih 15 miliona?

- Da su mi u džepu, ja bih umela da ti dam odgovor na to pitanje. Ali ovako, ne znam videćemo.

Muž joj pruža najveću podršku, pa smo se dotakli i njega.

- Pa nekako je to doošlo spontano. Ne znam sad da ti objasnim. Nismo još ni pričali o tome. Mislim, samo komentarišemo na dnevnom nivo.

Šta nam je Tamara još otkrila, pogledajte u videu u tekstu.

(Telegraf.rs)