Vozač kombija razvalio u Zvezdama Granda: "Bio si uznemiren, ali si najteže pevao najbolje!", ovo mu je mentor

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Grand Online

Iako se amaterski bavi pevanjem, Edin Abadžija iz Sarajeva zabeležio je značajan uspeh na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", te je pokupio šest glasova.

Na svom prvom nastupu, Edin se predstavio pesmama "Da nemaš drugoga" i "Bogatstvo je ljubav", koje su ga izdvojile među ostalim takmičarima, osvojivši i žiri i publiku.

Edin, čiji je primarni posao vozač kombija, istakao je kako mu ova uloga daje dodatnu motivaciju za pevanje. Njegov nastup nije prošao nezapaženo, a članovi žirija su imali samo reči hvale.

- Odličan je, bio je dobar na momente, mestimično, ponekad. Ovo su smislene rečenice i reči koje ko ne zna da tumači nije iz materije - rekao je Bosanac, a pohvalila ga je i Marija.

- Dopala mi se prva pesma, druga ne. Ima lepu boju glasa. Kako su krenuli da se spuštaju zidovi, bio si sve uznemireniji, ali ti je početak prve pesme i sve najteže si pevao najbolje - smatrala je Šerifovićeva.

Printskrin: Grand Online

Viki se posebno dopao njegov repertoar:

- Meni je bio dobar. Narodnjak i sve što ja volim. Slažem se imaš lepu boju glasa i čuje se da nemaš iskustva, ali sve ćeš to da doteraš uz mentora.

Njegov talenat potvrdili su i ostali članovi žirija.

- Dao sam glas nakon prvih taktova. Ušao si sigurno, jako tačno, čulo se da si talenat. Ne gledaj ništa šta se dešava oko tebe, baš te briga - poručio mu je Mili, a Đole se složio s njim.

Edin je za mentora odabrao Mariju Šerifović.

(Telegraf.rs/Grand)