Milan Stanković se snimao u krevetu, pokazao luks poklon koji je dobio: Zahvalio se tajanstvenoj Jeci

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač Milan Stanković se poslednjih godina potpuno povukao sa javne scene, a čak se i na svojim mrežama baš retko oglašava.

On se, naime, potpuno posvetio Bogu i veri i često obilazi manastire, a čak se i nagađalo da će se zamonašiti, što se do sada nije dogodilo.

Iako ne snima i ne objavljuje nove pesme, on je uvek intrigantan javnosti, pa se gotovo svaka njegova objava isprati i iskomentariše, kao što je sada i najnovija.

Stanković se oglasio iz svog doma, tačnije iz kreveta gde se snimao, odnosno poklon koji je dobio od izvesne Jece.

Usnimio je kako otvara poklon, skupoceni parfem čija je cena oko 200 evra, a zatim i kako ga isprobava. Sudeći po njegovoj reakciji, ovo je verovatno jedan od njegovih omiljenih.

- Hvala mojoj Jeci - napisao je on.

Inače, kako je muzičku karijeru stavio po strani, mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi. Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je pre nekoliko meseci izvor blizak pevaču za "Republiku".

(Telegraf.rs)