"Glumci iz 'Igre sudbine' o Koraimi Tores: "Svaka joj čast na energiji i strpljenju!", ovo ih je iznenadilo

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kolumbijska glumica Koraima Tores, poznata kao Kasandra, boravila je u Srbiji tri dana zbog poslovnog angažmana u seriji "Igra sudbine".

U ovom serijskom ostvarenju pojaviće se kao specijalni gost, a glumci su sa oduševljenjem podelili svoja iskustva sa njom.

Luka Raco, jedan od glavnih junaka serije, imao je priliku da radi sa planetarno popularnom glumicom i istakao je njen srdačan karakter.

- Moram priznati da je Koraima divna i srdačna osoba. Od prvog momenta kad je došla na set kada smo je upoznali, oduševila me je toplinom i iskrenošću. Najviše me je impresioniralo to koliko je otvorena i koliko sa ljubavlju prilazi ljudima. Grli ih kada ih upozna, što zaista na neki način stvori osećaj bliskosti sa njom iako se tek upoznala sa svim ljudima koji učestvuju na ovom projektu. Ima neku zaraznu energiju, nasmejana je, vesela stalno, što ja prilično cenim kod ljudi i to bih morao da istaknem. Sama saradnja sa njom je bila predivna. Jedno veliko iskustvo i hvala produkciji što su nam omogućili da je upoznamo i da radimo sa njom - ispričao je glumac.

On se osvrnuo i na proslavu koja je priređena u čast Kasandre, ističući da je atmosfera bila fenomenalna.

- Što se tiče žurke, bilo je fenomenalno. Svi su bili veseli i uživali uz muziku. Interesantno je što se i ona odlično zabavila. Igrala je čak uz našu domaću muziku i neke naše pesme. Igrala je sa ekipom, sa svim ljudima. Mislim da ne postoji osoba koja je bila na žurci, a da se ona nije upoznala sa njom, razmenila koju reč, pozdravila i slikala. Svaka joj čast na energiji i strpljenju za sve nas koji smo bili tamo. Jedno lepo iskustvo, lep deo projekta na kom je ona učestvovala i dobra žurka - rekao je Raco.

Dragana Mićalović nije delila kadar sa Koraimom, ali je imala priliku da je upozna i razgovara s njom tokom žurke.

- Predivna je. Puna ljubavi, radosti… Ko god je želeo od ekipe da popriča sa njom, srčano ie prihvatila razgovor. Ona je definitivno sećanje na najbežbrizniji period života i mislim da je velika stvar ovo što je produkcija uradila. Kasandra je oličenje, prva asocijacija telenovela i sapunica - rekla je Dragana.

Podsetimo, Koraima je u razgovoru sa novinarima na konferenciji u studiju televizije "Prva", pričala je o našoj zemlji, hrani i mnogim drugim stvarima.

Njoj je produkcija serije "Igra sudbine", u kojoj je dobila ulogu napravila neviđenju žurku, a u nekom trenutku lepa glumica je pala u sevdah i zaplesala uz muziku.

Kasandra nije skidala osmeh sa lica, pa se može reći da se sjajno provela.

(Telegraf.rs)