Imate priliku da je lično upoznate: Milica Pavlović raspisala opasan konkurs!

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mina Dishlenkovich

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović je na svoj 33. rodjendan sa fanovima podelila informaciju da se njena koncertna turneja "Lav" nastavlja širom regiona i otkrila datume za četiri nova koncerta.

Sexy Senorita, koja je spektakularnim koncertom raspametila publiku u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, ponoviće ovaj šou sa svojom ekipom i najavila je da će publika imati prilike da koncert vidi u malo izmenjenom izdanju.

Neverovatan repertoar, plesne tačke, koreografije, gluma, specijalni efekti, multimedija i scenski kostimi samo su neki od aduta popularne brinete, pa se publika stalno pita šta je to novo što je smislila i implementirala u nove koncerte.

Ono što je sama otkrila, jeste da će u narednom periodu posetiti gradove u kojima će održati press konferencije povodom koncerata, te da će u sklopu tih poseta organizovati i “Meet & Greet” sa svojim najvatrenijim fanovima.

Naime, Pavlovićeva je organizovala za svoje fanove konkurs i svi koji su kupili karte za predstojeće koncerte u Rijeci, Banja Luci, Skoplju i Sarajevu, za kategorije fan pit i vip fan pit, mogu da se prijave za upoznavanje sa njom, a oni najsrećnije ruke će imati mogućnost da provedu nekoliko sati sa pevačicom i da je lično pitaju šta žele.

Radi podsećanja, Milica će 9. novembra održati koncert u Rijeci, 15. novembra koncert u Banja Luci, 14. februara sledeće godine koncert u Skoplju i 8. marta koncert u Sarajevu.

(Telegraf.rs)