"Dobra si glumica", Maja o kritikama koje je dobila od muža! Priznala da li bi ostavila pevanje zbog glume

A. Š.
N. L.
Vreme čitanja: oko 4 min.
Foto: Telegraf.rs

Muzička zvezda Maja Berović priredila je pravu senzaciju pre dve noći, 25. septembra, kada je održala spektakularan nastup u jednom prestoničkom restoranu.

U krcatom klubu, Maja je zablistala u izazovnoj pink haljini koja je oduzela dah. Haljina, pripijena uz telo, istakla je njene vitke noge i savršenu figuru, a upečatljivi detalj, srebrna ruža koja se protezala od struka do butine, dodatno je pojačao glamurozan izgled.

Pre nego što je izašla na scenu i napravila pravi šou, Maja je stala pred novinare i otvoreno odgovorila na brojna pitanja.

Otkrila je kako je uživala na premijeri filma "Megdan" održanoj 24. septembra u Sava Centru, govoreći o sjajnoj atmosferi i holivudskom osećaju tokom događaja.

- Nema stajanja. Bila na odmoru, jedva sam dočekala da se vratim. Odlično je bilo sinoć, zaista sam uživala. Megdan, Sava Centar, premijera, jako je bilo dobro. Moram pohvaliti čitavu organizaciju, osećali smo se kao u Holivudu - rekla je Maja, pa otkrila po čemu se razlikuje muzički i filmski crveni tepih.

- Pa nema tu neke velike razlike. Samo je razlika u tome što se na jednom događaju pojavljuješ kao ono što jesi, u ovom slučaju muzika je u pitanju, a ovamo je film. Ni sa kim se danas nisam čula. Poranila sam jutros da se ofarbam i posle toga sam spavala, tako da se ni sa kim nisam čula od kolega - rekla je ona.

Iako nikada nije sanjala da će postati glumica, Berović je iskreno progovorila o svojim osećanjima tokom premijere i kako se snašla u filmskoj ulozi.

- Sjajan je bio osećaj, emotivan jako. Nikad nisam sebe zamišljala kao glumicu, nisam maštala o tome, niti sam mislila da ću nekada dobiti takvu ponudu, baš sam bila ponosna i srećna, imala sam posebnu emociju - istakla je pevačica, pa priznala koja bi joj bila uloga iz snova.

- Nemam ja te ambicije da budem glumica, niti imam te fantazije da glumim neku fatalnu ženu. Ne bih prestala da pevam ni za sto uloga. Alen mi je rekao da sam dobra glumica (smeh). Sviđa mu se ta drskost, to na što on nije navikao - rekla je pevačica.

Na pitanje o privatnom životu i da li glumi i van kamere, Berović je odgovorila samouvereno:

- Ja ne glumim, generalno u privatnom životu nikad nisam glumila, niti sam imala potrebu. Moram da priznam, hvala Bogu, to sam što sam. Ne bih mogla da glumim bilo kome, bilo šta da sam nešto što nisam, ili da volim nešto što ne volim ili da mi prija nešto što mi ne prija, jednostavno nisam taj tip.

Muzička zvezda je progovorila o albumu, te otkrila kada će isti ugledati svetlost dana.

- Uskoro, zapekao se, samo što nije, na jesen - rekla je, pa prokomentarisala brojne komentare njenih fanova na društvenim mrežama koji nestrpljivo čekaju da izađe album.

- Ja sad moram da im dam ono što im nisam dala na prošlom albumu i zaista sam se potrudila, videćete i sami. Moram sada da im se odužim, pošto su me jako kritikovali, bili su nesrećni, tako da smo se potrudili. Biće tu svega, nisam ja baš poznata kao neka tverkerka, ali nešto nalik tome - rekla je Maja, pa nastavila:

- Biće i jedan duet, jedan ali vredan, i to sa mojim dragim kolegom, ne kolegenicom, i neću otkriti ko je u pitanju. Samo ću reći da je ogromna zvezda i da prvi put sarađujemo, te da sam presrećna što imamo u pesmu koja će biti velika. Radio je Rale, album će biti podeljen u dva dela, prvi deo će izaći sada, a drugi će izaći, ja se nadam, na proleće.

Na pitanje da li bi Viktor Savić glumio u njenom spotu, odgovorila je:

- On je sada ozbiljna zvezda, tako da ne znam da li će pristati.

Berovićka je otkrila sa kojim kolegama od glumaca se čuje privatno.

- Sa Enesom, on je iz Bosne, pa smo se negde energetski našli, i zemljaci smo. Ali svi glumci, moram da kažem da sam se prijatno iznenadila koliko su prirodni, srčani, spremni da pomognu, posavetuju. Zaista sve pohvale za sve ljude iz ekipe - istakla je Berovićka.

Maja je takođe otkrila da je bliska sa porodicom Balašević i kako su je Jovana, Aleksa i Olivera srdačno prihvatili.

- Sa Jovanom sam baš super i puno smo razgovarale o raznim temama. Ja njih jako volim, volela sam i poštovala njihovog oca. Oni su toliko jednostavna porodica, srčana i zaista sam presrećna što ih poznajem, što smo prijatelji pre svega i što smo sarađivali - rekla je pevačica.

Ona je otkrila da li se kaje zbog neke pesme što je snimila u karijeri, jer je jednom prilikom izjavila da nije želela numeru "100 dinara".

- Nije mi se dopala u tom momentu, ali se ne kajem što sam je snimila. Ne znam kakva bi tematika morala da bude da bi se kajala, nisam imala takvu pesmu. Što se tiče numere "100 dinara", tu mi se nije dopao refren koji je tada u mojoj glavi bio vređajuć za ženu. Samo to, inače to je velika pesma i ozbiljan tekst, Marina je to napisala maestralno - istakla je ona.

Na pitanje koliko se Maja privatno i uloga koju je igrala u filmu razlikuju i imaju sličnosti, ona je odgovorila:

- Sličnost, možda da imam status kod ljudi, poštovanje, a sve drugo nema nikakve veze. Ona je jako drska, umišljena, bahata, sve ono što ja nisam. Nije mi bilo teško, to mi je bio izazov i navuklo me je da to odigram onako kako treba - zaključila je Maja.

(Telegraf.rs)