"Nadam se da se neće naljutiti!" Đorđe David otkrio kako mu je Ceca pomogla nakon nesreće: Bacila je kovertu..

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: TelegrafTV, Filip Plavčić

Roker Đorđe David, član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prvi put je progovorio o svom odnosu sa balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

David je otkrio da je na početku imao predrasude o Ceci, koje je vremenom prevazišao.

- Moja najveća predrasuda je Ceca. To je moja najveća predrasuda, gde sam negde shvatio da negde nisi zadovoljan samim sobom i svojim životom, a pritom si muškarac, muškarac je gluplji pol. Žene su jači pol, koliko god se to nama dopadalo ili ne, iz prostog razloga jer vi donosite život, vi rađate. Kao muškarac sam negde uvek mislio da su krivi ti narodnjaci, ne, kriv sam ja - rekao je muzičar u podkastu "WTF radia".

On se potom prisetio teške saobraćajne nesreće koja se dogodila zimus u Makedoniji, ističući kako mu je Ceca u najtežem trenutku pružila podršku koja mu je mnogo značila.

- Ona je napravila jedan gest, ja to nikada javno nisam rekao, evo reći ću sada, nadam se da se ona neće naljutiti, a i da se naljuti, šta me briga. Ja nju gotivim do besvesti. Imao sam taj sudar u januaru, na Svetog Jovana, koji me je ozbiljno ošamutio. Ja mrava u životu zgazio nisam. Taj sudar je na žalost završio sa tragičnom posledicom, gde je žena izgubila život. Indirektno sam krivac bio tu ja - pričao je on i dodao:

- Naravno oslobođen svega, jer u tehničkom smislu ja nisam napravio nijedan faul, ni jedan prekršaj zbog kojeg bih odgovarao. Došavši u Beograd, svi moji prijatelji su govorili i ja verujem da je to iskreno: "Šta god da ti treba, javi se". Jedina je ona rekla: "Ajde dođi do mene", i bacila kovertu ispred mene i rekla: "Vidi ovako, samo bez bilo kakvih raspravljanja sa tobom. Znam da si trenutno u bunaru, ovo je novac koji ti dajem da uzmeš neki auto. Znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici to da vratiš, molim te vrati, a hvala Bogu radiš, a hvala Bogu sviraš, ovde si u žiriju, tako da... Molim te nemoj da se raspravljamo, da li ti to hoćeš da uzmeš ili nećeš jer ćemo ući u ozbiljan problem.

(Telegraf.rs)