Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pa pomenula i omiljeno srpsko piće: Rakiju obožavam

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kolumbijska glumica Koraima Tores koju su Srbi obožavali kao Kasandru devedesetih godina, došla je u Beograd povodom glumačkog angažmana.

Koraima je dobila ulogu u našoj seriji "Igra sudbine", a danas, 25. septembra, družila se sa domaćim medijima i odgovarala na brojna pitanja.

Glumica nije krila da je oduševljena našom zemljom i ljubavlju koju je dobila ovde.

- Jako sam zadovoljna i zahvalna što ste svi vi ovde. Srce mi jače kuca od ljubavi što sam ponovo u ovom gradu i ovoj državi - rekla je Koraima i dodala:

- Ovde su ljudi ljubazni, puni ljubavi i poštovanja. Znaju da iskažu svoja osećanja i poštovanje na nežan način i osećam se lepo primljeno i dočekano. Osećam se kao kod kuće. Iz produkcije su nas vodili u jedan restoran i tamo je bila uživo muzika, bilo je prelepo - rekla je čuvena Kasandra i dodala da nije imala mnogo slobodnog vremena zbog gustog rasporeda.

Koraima ističe da je probala je rakiju i da joj se mnogo svidela, a hranom je, malo reći, oduševljena! Čak se oduševila ukusom domaćih jaja koje je imala za doručak.

- Pila sam medovaču, mnogo mi se dopalo. Zapravo, sve što sam probala mi se dopalo i meso, piletina, salata i sirevi. Samo jedem, jedem, jedem - dodala je Tores kroz smeh.

Na pitanje čega se seća iz perioda snimanja serije "Kasandra" i da li je u kontaktu sa nekim od kolega iz serije, odgovorila je:

- Sećam se ljubavi. Dobro se sećam bliskosti, emocija koje sam imala. Komuniciramo s vremena na vreme, ali se ne viđamo - ispričala je Koraima i rekla da je u kontaktu sa Enri Sotom koji je u seriji Kasandra glumio Randua i koji je sa njom bio u Srbiji 1997. godine.

Foto: Printskrin Youtube

Koraima je ostvarila veliku popularnost kao Kasandra, ali rimejk ove serije se neće dogoditi, a sada je otkrila i zbog čega.

- Nažalost, rimejka neće biti. Scenaristkinja serije je preminula i pravo na seriju imaju njene ćerke i ne dozvoljavaju to. Drugo, ja više ne izgledam tako kao što sam izgledala. Nemam više tu mladost - priznala je ona.

Devedesetih godina fanovi popularne telenovela pisali su peticiju za puštanje Kasandre iz zatvora, što se događalo u seriji, a ona je sada istakla da se uvek toga rado seća.

- Jako sam emotivna po tom pitanju zato što mi glumci radimo da bi nam se verovalo, da bi publika živela sa nama i kada se desi tako nešto, to je najveći poklon koji možete da dobijete - ispričala je lepa glumica koja je naglasila još jednom da je oduševljena Srbijom i našim narodom.

Šta je lepa glumica još rekla, pogledajte na snimku iznad.

(Telegraf.rs)