EKSKLUZIVNO: VIP ulaznice za koncerte Jelene Rozge u Sava Centru u KONAČNO U PRODAJI!

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo

Jelena Rozga održaće seriju spektakularnih koncerata u decembru u Sava Centru (20, 21, 26, 27. i 28. decembra) u organizaciji Skymusic-a, a sada su najzad dostupne i VIP ulaznice, koje omogućavaju fanovima ekskluzivno iskustvo nezaboravnih performansa o kojima će se dugo pričati.

Nakon što je prethodna četiri koncerta rasprodala gotovo bez ikakve reklame, interesovanje za njen peti koncert ne jenjava – Rozga je, očigledno, omiljena među beogradskom publikom.

Poznata po svom specifičnom glasu, hitovima koji godinama dominiraju radijskim top-listama i nepresušnoj energiji na sceni, Rozga je postala sinonim za strastvenu i emotivnu interpretaciju, a decembarski koncerti zasigurno predstavljaju vrhunac muzičke sezone i priliku da fanovi uživaju u hitovima kao što su "Bižuterija," "Cirkus," "Nirvana", ali i najnovijem megahitu "Lavica", koji je za samo mesec dana zauzeo vodeće mesto na svim trending listama regiona, sa desetinama miliona pregleda na striming plaformama.

VIP ulaznice po ceni od 6.500 dinara dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)