Letnju sezonu tek završili, a doček 2025 već zakazali! Ovaj pevač će za Novu uzeti čak 100.000 evra, a Đani...

J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Pixabay, Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages, A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Letnja sezona tek što je završena, a estrada se već sprema za doček Nove godine.

Neki pevači su uveliko zakazali svoje nastupe i uzeli ozbiljan novac za to.

Konkretno, kako se navodi, Aca Lukas, Mira Škorić, Radiša Trajković Đani, Saša i Dejan Matić, Jovan Perišić, Katarina Živković, Milena Ćeranić, Slobodan Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović, Emir Habibović, Peđa Jovanović i Bane Mojićević ugovorili su nastupe za novu 2025. godinu.

Neki od njih su zadržali prošlogodišnje cene, a neki su podigli za petinu.

Kako prenosi Kurir, Lukasu i Miri Škorić je menadžer još u januaru dogovorio zajedničku tezgu. Kolege će u najluđoj noći inkasirati 110.000 evra, od čega 100.000 navodno ide Aci, a 10.000 Miri.

Foto: Mileta Mirčetić

Saša Matić će nastupiti u Beogradu i to za oko 100.000 evra.

Poznati beogradski menadžer kaže da su cene skočile:

- Jeste, skočile su samo tako. Najskuplji su trenutno Lukas i Matić. Mnogi pevači su zakazali tezge krajem leta, a neki još čekaju najbolju ponudi. Zasad deluje da će se pevači dobro opariti. Najtraženiji u Beču je Emir Habibović, koji će nastup naplatiti 25.000 evra. Čini mi se da on radi i reprizu. Po svemu sudeći, doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kada je reč o cenama. Beograd, kao prestonica, nudi veliki broj različitih mesta koja organizuju doček i često nije lako odabrati savršen prostor. Verujte da ima ljudi koji uplate i na dva različita mesta. Ono što je sigurno, za ovu priliku vlasnici klubova i restorana izdvajaju poseban budžet za estradu - kaže izvor.

Foto: Marko Jovanović

Ovim povodom oglasio se i menadžer Goran Lečić Leka.

- Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Dakle, Sloba, Đani, Milena, Dejan Matić, Perišić, Katarina Živković i Mojićević su bukrani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori - rekao je Lečić.

Đani uzima 40.000 evra, dok je Dejan Matić ostao na 25.000 evra.

(Telegraf.rs/Kurir)