Prvo oglašavanje Zlate Petrović o sinu koji je ušao u Elitu: "Shvatio je da nije lako zaraditi za život..."

J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-montaža: Nikola Tomić, Kobra, Shutterstock

Pevačica narodne muzike, Zlata Petrović, prvi put se oglasila otkako je njen sin, Jovan Pejić, postao učesnik "Elite 8".

Zlata ističe da joj se dopada kako se Jovan predstavlja javnosti.

- Moju podršku je uvek imao, ima je i imaće. Za sada sam zaista zadovoljna, sviđa mi se njegovo ponašanje, to je pravi Jovan. Kakav je kod kuće, takav je uglavnom i unutra.

Na pitanje da li u rijalitiju vidi potencijalnu snajku, rekla je:

- Za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim - rekla je Zlata.

Jovan je jednom prilikom pred kamerama istakao kako se divi svojoj majci i načinu na koji zarađuje, ali i štedi novac.

- Jako sam ponosna na to da je on kao jedan mlad čovek shvatio šta se dešava u ovom ludačkom vremenu. Novac je i sve i ništa, bez novca ljudi ne mogu da funkcionišu, ali on nije presudan. Ja kad zarađujem i manje i više, uvek sam imala kulturu, življenje, zna se red i drago mi je da je kroz život shvatio kako njegova majka razmišlja. On se prvi put susreo sa takvim načinom života, nespavanje, veliki broj ljudi, snalaženje i on je verovatno za ovo vreme razmišljao i shvatio da to nije baš lako. Za mene kao majku ne postoji veća sreća nego to što je on ponosan na mene i što je shvatio da nije sve u novcu, što je usvojio principe življenja, za koje ja barem smatram da su ispravni - navela je ona.

Ipak, Zlatin sin nedavno je pokazao i svoju drugu stranu, kada je ušao u konflikt sa Bebicom zbog Teodore, što je Zlata prokomentarisala:

- Upravo sam to gledala. Jovan nije neko ko se svađa i nisam ga do sada viđala u takvim izdanjima. On je neko ko i te kako zna da se izbori za sebe na jedan normalan i kulturan način, kao što je to slučaj i sada. Ja ću sada prvi put upoznati svoje dete u smislu tih svađa i branjenja, zapravo i on će sebe sada prvi put upoznati, jer se nikada nije nalazio u takvim situacijama do sada u životu - navela je pevačica.

(Telegraf.rs/Pink)