Mijatović dao otkaz na Pinku i nestao iz javnosti: Evo gde se nalazi, Dea pričala o njihovom odnosu

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Mladena Mijatovića prošle godine otišao je sa televizije Pink nakon mnogo godina rada na mestu voditelja.

Mijatović je napustio našu zemlju nakon imenovanja za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu, te je mikrofon zamenio diplomatskim zadacima i dužnostima u ambasadi.

Njegova partnerka, voditeljka Dea Đurđević, podržala ga je u ovoj odluci koja mu nije nimalo lako pala, a nedavno je otkrila kako njihov odnos izgleda nakon što se on preselio u Tel Aviv.

- U poslednje vreme se sa Mladenom viđam samo putem video-poziva, ali navikli smo se, ipak smo sto godina zajedno. Naravno, više bih volela da tamo nije rat, pa da mogu i da ga posetim, ali uskoro će se menjati neke stvari, pa će sve biti bolje. Njegovo fizičko prisustvo mi stvarno nedostaje, ali verujem da će uskoro biti bolje - rekla je ona prenosi "Republika".

Podsetimo, gostujući u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Dea je progovorila o svom odnosu sa Mladenom.

- Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli - rekla je ona tada.

(Telegraf.rs)