Andreana Čekić došla u Arenu da podrži Teu! "Grmi" u brutalnom miniću i visokim štiklama: "Biće izuvanja!"

J. G.
M. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf

Pevačica Andreana Čekić stigla je u Beogradsku arenu, kako bi podržala mlađu koleginicu i prijateljicu Teu Tairović koja večeras održava drugi solistički koncert pred beogradsku publiku.

Andreana večeras "grmi" u brutalnom miniću, a ceo stajling upotpunila je visokim štiklama koje, kako je istakla, planira da izuje u nekom trenutku.

Andreana je pred našim kamerama priznala da je veoma ponosna na Teu, ali savet joj nije dala jer smatra da Tairovićeva odlično zna šta radi.

- Volim da pratim uspehe svojih kolega. Mislim da smo svi jako ponosni na Teu. Sinoć nisam mogla da dođem jer sam pevala, ali zato sam večeras tu. Evo i javno da joj čestitam - rekla je Andreana i dodala:

- Nisam joj dala savet, šta će joj. Ona zna šta radi - istakla je Čekićeva kroz osmeh.

Andreana je priznala koje Teine pesme su joj omiljene i koje izvodi na svojim nastupima.

- Pevam "Pozovi", "Ime mi je ljubav". Da li uzimam veliki bakšiš na njih? Ja uvek uzimam veliki bakšiš - izjavila je pevačica.

Na pitanje da li bi Tei "ukrala" neku numeru, Andrena ističe:

- Ne kradem nikad nikom ništa, a dopada mi se "Ime mi je ljubav". Ta pesma mi se dopala čim je izašla i danas sam je slušala. A na putu do Arene smo slušali "TEA" - rekla je Čekićeva, pa otkrila da je dobro raspoložena večeras i da planira da igra celu noć.

- Biće igranja, ali možda i izuvanja, s obzirom da sam u štiklama. Društvo mi pravi moj najbolji prijatelj i snajka Karolina i njena sestra koja je glumila u spotu za "Parti, parti" i još neki prijatelji - istakla je Andreana, a celu izjavu poslušajte u snimku iznad.

(Telegraf.rs)