Zvezda od malih nogu! Tea Tairović je sa samo 6 meseci pozirala za svetski brend, bila je zaštitno lice

M. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Nikola Anđić

Muzička zvezda Tea Tairović sinoć, 21. septembra, održala je spektakularan koncert u Beogradskoj areni.

Tea je nedavno gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom", kada se prisetila detinjstva, ali i priznala koje greške sebi ne može da oprosti, šta priželjkuje u narednom periodu,  a otkrila je i šta sve novo pripema svojim obožavaocima.

U delu emisije u kom se gledaju slike gosta iz detinjsta, Tea je odabrala fotografiju na kojoj je bila beba, a koja je nastala za potrebe promocije jednog dečijeg brenda.

- U pitanju je šampon, svetska kompanija. Naš kućni prijatelj je fotograf. Pošto nije mogao da nađe bebu koja bi bila zaštitno lice šampona za decu, moj tata mu je predložio da slika mene. Čim me je fotograf ugledao rekao je, "to je ta beba" - rekla je pevačica.

Tea se zatim prisetila tinejdžerskih dana.

- Kada sam počinjala da nastupam, prvo u kafićima, pa onda u kafanama, to mi je bio težak period, jer pre toga nikada nisam izlazila na takva mesta. Nisam bila dete mangup koja zna da se snađe u svakoj situaciji. Ja sam samo znala za školu, balet i posle za latino američke plesove. To je bio ceo moj svet - istakla je pevačica.

Pevačica je otkrila da kada izda pesmu, više je ne sluša.

- Puštam svoje pesme dok ih ne izdam, preslušam ih bar hiljadu puta, što iz tehničkih razloga, a i zato što mi se sviđaju. Kada ih izdam onda ih više ne slušam. Saradnici kažu da sam teška za saradnju, ali da znam šta hoću - bila je iskrena pevačica.

Poznato je da Tea sama piše tekstove za svoje pesme, a jedno od pitanja publike bilo je i kada stigne da ih napiše.

- Pišem u kolima. Skoro sam pročitala neki komentar "to je nemoguće da ona piše pesme, kada ona to stigne?". Ljudi misle da pesme nastaju tako što sedneš i napišeš tekst. To se tako ne radi. To samo dođe inspiracija i onda napišeš tekst - objasnila je pevačica za Blic.

(Telegraf.rs)