Naša pevačica pretrpela nasilje, pa podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog imovine: "On za to nije odgovarao!"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Pevačica Maja Marijana (51) pre izvesnog vremena okončala je brak sa Mladenom Šmakićem, kojeg je još 2013. godine prijavila zbog porodičnog nasilja.

Iako je tada prošla kroz traumatično iskustvo, pevačica je nedavno otkrila da je podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

- Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - rekla je Maja za Grand.

Inače, Maja je već godinama otvoreno govorila o nasilju koje je pretrpela, potvrđujući da ju je bivši muž udario tokom svađe, što je ostavilo posledice.

U policiji je tada opisala incident, dok je u medijima apelovala da žene ne trpe nasilje ni u najmanjoj meri.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je Maja Marijana tada u policiji, a potvrđujući i povrede ustanovljene u Urgentnom centru.

S druge strane, njen bivši suprug Mladen negirao je sve optužbe, tvrdeći da nikada nije bio nasilan prema Maji.

- Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! - rekao je on.

(Telegraf.rs/Blic)