"Protiv uroka!" Tea otkrila šta je zadesilo pred koncert: "Shvatila sam da nemam sako, ni cipele! Onda sam..."

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Nikola Anđić

Muzička zvezda Tea Tairović večeras, 21. septembra, održaće svoj prvi, veliki koncert u Beogradskoj areni, a sutra, 22. septembra, očekuje je još jedan na istom mestu, pred mnogobrojnom publikom iz celog regiona.

Karte za prvi koncert su rasprodate u rekordnom roku, što svedoči o njenoj popularnosti i velikom uspehu.

Samo nekoliko sati pred spektakl u Areni, Tairovićeva je organizovala konferenciju za medije, gde je sa pripadnicima sedme sile podelila uzbuđenje i otkrila šta je to beogradskoj publici mesecima pripremala.

Tea je otkrila da li ima posebne rituale pred koncert, kada je svojom spontanošću iznenadila pripadnike medija.

Na konferenciju je stigla pravo sa bine, nakon što je završila generalnu probu, a kako nije spremila posebnu odevnu kombinaciju, sako je pozajmila od frizera i time upotpunila autfit.

- Nemema rituale, ali sada kad sam završila tonsku probu, išla sam da se presvučem za konferenciju i shvatila sam da nemam ni sako, ni cipele, majicu sam obukla naopako, nisam se ni našminkala, kosa mi je i dalje polumokra, spremila sam se za 15 minuta i onda sam uzela od mog frizera sako - ispričala je Tea Tairović kroz smeh i dodala:

- Samo da znate ovo je muški sako, rekao mi je frizer da to kažem, da ne bude posle da je nosio Tein sako (smeh). Njegov je, da znate - izjavila je pevačica kroz osmeh.

Kako je majicu obukla naopako, sasvim slučajno, Tea je priznala da li veruje u slučajne znakove i da je to, što se u našem narodu kaže, "protiv uroka".

- Verujem u te stvari, to su dobri znaci. Danas sam došla potpuno pozajmljeno obučena (smeh). Protiv uroka, ali ne računa se kada namerno obučeš majicu naopako, mora da bude slučajno - rekla je Tea kroz smeh.

Tea Tairović okupljenim medijima otkrila je neka od brojnih iznenađenja koja je spremila publici, a celu konferenciju možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)