Miljana Kulić napustila rijaliti zbog trudnoće! Ono što je napolju saznala o Zoli šokiralo je sve

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Youtube/Zadruga

U sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" rijaliti zvezda Miljana Kulić otkrila je detalje o svojoj trudnoći sa Lazarom Čolićem Zolom.

Nakon ginekološkog pregleda, Miljani je rečeno da je trudnoća rizična i da postoji sumnja na vanmateričnu trudnoću. Posebno je zabrinuta zbog mogućnosti komplikacija jer je ranije imala operacije želuca i slezine.

- Ja sam lupala na vrata i rekli su mi da mi je naglo hcg pao, onda sam otišla kod ginekologa i rekao mi je da je trudnoća jako rizična i da sumnja da je vanmaterična. Ja sam se uplašila jer je rekao da je rizična operacija zbog toga što sam operisala želudac i slezinu. Nakon toga sam otišla u drugu kliniku i jedna žena mi je rekla da obavezno prekinem trudnoću jer je videla u Švajcarskoj da on šeta pudlice devojkama i da je tamo žigolo. Ja se šokirala, skroz se ošamutila, odlazim kod ginekologa daje mi progesteron i vraćam se ovde sada i razmišljam - rekla je Miljana.

Uz dodatne savete iz druge klinike da prekine trudnoću, Miljana se našla u emotivnoj dilemi, a posebno ju je povredilo što Zola, uprkos saznanju o njenom stanju, nije pokazao interesovanje.

- Pitala sam da li je zvao Zola i dobila sam informaciju da niko nije zvao i da ga nije briga, a sigurno je video vest. Ako je Bog digao ruke od te trudnoće to je sigurno sa razlogom, ako treba da zadržim tako će i biti. Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek opet radi iste stvari, to je samo što ja njega. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola Crnogorac.

(Telegraf.rs)