Vreli minić, telo zverke i čizme od 8.000€! Karly oborila rekord u Kikindi, dočekala je nepregledna masa ljudi

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Privatna arhiva

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je, 20. septembra, na manifestaciji "Dani ludaje" u Kikindi priredila spektakularan koncert, a privukla je desetine hiljada obožavalaca.

Ova zvezda srpske muzičke scene ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti, koja se pojavila se u luksuznoj kombinaciji koja je sve ostavila bez daha.

Na scenu je izašla u glamuroznoj, uskoj srebrnoj "Versace" mini haljini koja je isticala njenu zavidnu figuru, dok su pažnju posebno privukle njene raskošne, svetlucave čizme marke "Yves Saint Laurent" čija je cena vrtoglavih 8.000 evra.

Njeno pojavljivanje izazvalo je pravu euforiju među brojnom publikom koja je nestrpljivo iščekivala početak spektakla, a Jelena je oborila rekord posete na Gradskom trgu u Kikindi.

Tokom gotovo dva sata nastupa, Karleuša je nizala svoje najveće hitove, dok je publika neumorno pevala i plesala u ritmu svake pesme.

Njen impresivan scenski nastup bio je propraćen energijom i koreografijama koje su doprineli savršenoj atmosferi na krcatom kikindskom trgu.

(Telegraf.rs)