"Skinula grudnjak, u kadru vrele scene! Mreže gore zbog nje": Jelisaveta Orašanin u ulozi devojke lakog morala

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Superstar

Zbog prve epizode nove sezone serije "Močvar", i uloge elitne prostitutke koju tumači Jelisaveta Orašanin javnost ne prestaje da bruji.

Prve dve sezone TV serije “Močvara” privukle veliku pažnju publike, već poznati kreatori serije Oleg Novković i Milena Marković, pred TV publiku doneli su osam završnih epizoda ovog ostvarenja.

Prva nova emoitovana epizoda prikovala je gledaoce za male ekrane, te svi uveliko pričaju o vrelim kadrovima Jelisavete Orašanin.

U ovim sceniama Jelisaveta je u brushalteru i mini suknji, a u jednom trenutku je pokazala i golu zadnjicu. Glumica je sve vreme bila na visini zadatka, a gledaoce je oduševila i njena izvajana figura.

Inače, Orašanin je nedavno govorila o svojoj ulozi u "Močvari".

- Igram Svetlanu, devojku koja je u vodama prostitucije koja biva umešana u jedno veoma misteriozno i čudno ubistvo svog klijenta. I onda, tokom epizoda, mi otkrivamo dosta tajni koje Svetlana ima, što mračnih, što nekih njenih najemotivnijih trenutaka. I onda je meni kao glumici bilo jako zabavno da dotaknem taj mulj koji ovaj lik nosi, a i da dotaknem te najveće i najosetljivije emocije koju jedna žena može da ima i koju jedan lik kao što je ona može da oseti - objasnila je Jelisaveta u razgovoru za Tanjug reflektor.

(Telegraf.rs)