Kakav šok je Tea Tairović priredila svima! 72 sata pre koncerta u Beogradu sprovela važnu odluku u delo

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Youtube/tea tairovic

Mlada muzička zvezda Tea Tairović sinoć je, samo 72 sata pred prvi veliki koncert u Beogradskoj areni, šokirala sve.

Ona je, naime, bez ikakve najave i samo nekoliko dana posle objavljivanja dueta sa Azisom, objavila novu pesmu, ali veoma posebnu.

Tea je publici poklonila emotivnu baladu "More bez brodova", koju su njeni najvatreniniji fanovi iščekivali duže od godinu, od kako se pojavila i prva demo verzija na mrežama.

U pitanju je emotivna balada za koju je tekst napisala ona, a strofom je još letos zaintrigirala svoje fanove, kada je, izgleda i indirektno najavila izlazak pesme. No, sinoć je bez ikakve najave pesma ugledala "svetlost dana" i srušila Jutjub.

Pesma je za samo nekoliko sati preslušana više od 100.000 puta, a već je zauzela i 20. mesto na trending listi na Jutjubu.

"Ma da li je moguće da si nam ovo uradi? Poklonila najlepši poklon..", "Plačem zbog ovih reči, bravo", "Ovo je toliko emotivno, najlepša balada", samo su neki od komentara.

Podsetimo, ovo nije jedino iznenađenje koje je Tea pred koncert priredila publici, pa je tako pre nekoliko dana objavila "Katastrofu", duet sa Azisom, koji je srušio sve granice na čitavom Balkanu.

Inače, nedavno je nekoliko informacija procurilo, kada je reč o organizaciji i iznenađenjima koja je Tea spremila. Kako se priča među njenim saradnicima, Tea je za koncert angažovala oko 150 ljudi koji će brinuti o svakom detalju spektakla, što dovoljno govori o tome koliko se potrudila i koliko želi da publika zauvek pamti 21. i 22. septembar.

(Telegraf.rs)