"Izašla sam iz bolnice, treba mi mir!" Šok oglašavanje diskvalifikovane zadrugarke, Sara bila hospitalizovana?

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Kobra

Sara Stijović (19) diskvalifikovana je iz "Elite 8", ujedno ona je i prva takmičarka koja je imanje napustila na ovaj način.

Mnogi i dalje ne znaju šta se tačno dogodilo, osim da je imala sukob sa sa Urošem Rajačićem.

Diskvalifikovana učesnica već je dobila pristup mobilnom telefonu, pa se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Kako navodi, ona je jutros izašla iz bolnice i treba joj mir.

- Svi koji mi pišu za intervju, nisam trenutno raspoložena. Videla sam poruke, kad budem bila za to da dam intervju javiču se svima. Trenutno mi treba mir jer sam izašla iz bolnice jutros, hvala na razumevanju - istakla je bivša zadrugarka.

Ko je Sara Stijović?

Sara ima 19 godina, rođena je u Švedskoj, a kako je sama isticala, kao tinejdžerka se bavila kriminalom.

- Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta - otkrila je Sara, pa još priznala o sebi.

- Bavila sam se kriminalom, svašta sam radila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Nisam bila u zatvoru. Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju. Ne stidim se toga. Jedino legalno je taj restoran. Tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima- ispričala je tokom učešća u rijalitiju Sara.

(Telegraf.rs)