"Čim smo prešli srpsku granicu, momentalno su...": Sergejeva supruga do detalja opisala noć kada je on uhapšen

M. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Instagram/whistler_dick

Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo.

U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna.

Pasoš mu je vraćen i on sada može da se vrati u Srbiju.

Njegova supruga Isidora Trifunović, oglasila se za Novu S i između ostalog rekla:

- To je momenat kada smo prešli srpsku granicu, ušli na hrvatsko tlo. Oni su ga momentalno uhapsili. Situacija je bila apsurdna. Izašli smo iz automobila. Oni su rekli postoji neki problem. Uskoro će doći kolega da vam objasni o čemu se radi.

Podsetimo, Sergej je u toku prošle noći, 17. septembra priveden pri pokušaju da pređe granicu iz Srbije i uđe u Hrvatsku, kada ga je, kako tvrdi njegova supruga na vrlo neprijatan način sprovela hrvatska policija, bez objašnjenja.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Isidora se nedavno tim povodom oglasila i za naš portal.

- Sergej i ja smo trenuto zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za Telegraf. rs

(Telegraf.rs)