Zola se hitno oglasio, ovo su svi čekali: Priznao da li ima devojku u Švajcarskoj!

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin Instagram/zola_je_

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ponovo je u drugom stanju. Ona navodi da joj je dete napravio Lazar Čolić Zola, njena najveća ljubav i da su namerno, svesno na tome radili.

Da je u blagoslovenom stanju, Miljana je saznala tokom učešća u Eliti, pa ove trenutke ne može da deli sa budućim tatom.

Inače, dok Kulićeva vreme provodi u Šimanovcima pod budnim okom kamera, pojavili su se navodi da je Zola u Švajcarskoj, sa drugom devojkom.

- Zola je pre Miljaninog ulaska u "Elitu" već našao devojku, ja ne znam kakva je, niti ko je. Zola je trenutno u Švajcarskoj. Vratio se u Švajcarsku, šta se sada dešava gore trenutno, ja ne znam, ali nazvaću ga da vidim o čemu se radi. Tu noć nije želeo da prihvati video poziv, zato mislim da se vratio kod te devojke. Ta devojka je iz Banja Luke, to je kratka veza. Iz Austrije, gde je bilo sa Miljanom, otišao je u Švajcarsku - izjavio je Zolin drug Ivica Artmagić u "REDakciji".

Sada se oglasio i Čolić, vidno iznenađen onim što je njegov prijatelj izjavio.

- Nemam nikakvu devojku, sad sam ga zvao. On kaže da je pričao o nekoj kombinaciji pre nego što sam otišao u rijaliti. Kakva crna devojka, o čemu pričate?! - izjavio je Zola u emisiji "RedAkcija".

(Telegraf.rs)