Pevač koji je stekao svetsku slavu na ESC, napravio lom u Srbiji! Veselio se uz trubače, pa provozao tramvajem

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: TikTok printskrin/paidatonriehuja

Finski reper, pevač i tekstopisac, Kaarija, koji je svetsku popularnost stekao učešćem na Evroviziji 2023. godine, došao je u Srbiju kako bi prisustvovao jednom venčanju.

Muzičar koji je celu Evropu osvojio hitom "Cha cha cha", pokazao je da u čarima Beograda uživao kao svi drugi ljudi, pa se tako provozao tramvajem, gde je čak zabeležio fotografiju i podelio je na svom Instagram profilu.

Ipak, svu pažnju privukao je snimkom koji je objavio na mreži TikTok i pokazao kako se veseli na srpskoj svadbi uz trubače.

U opisu snimka Karija je dodao i srpsku zastavu, a mnoge je iznenadilo njegovo svečano izdanje jer smo do sada navikli da ga viđamo u ekscentričnim kostimima.

Kaarija je nosio svečano, crno odelo, lanac oko vrata i tamne naočare, a jedan karakterističan detalj je zadržao, to su nokti nalakirani u crno, po čemu se istakao na popularnom muzičkom takmičenju.

Inače, dok se vozio gradskim prevozom u Beogradu, prolaznici su ga prepoznali i usnimili ga, što bivšem predstavniku Finske nimalo nije zasmetalo.

- Finski favorit prošlogodišnje Evrovizije bio u gradskom prevozu danas u Srbiji? - u čudu je bila osoba koja se našla sa njim u prevozu, ali slika koju je Kaarija objavio na Instagramu potvrđuje da je reč o njemu.

(Telegraf.rs)