"Vređao je policajce"! Oglasila se hrvatska policija: Poznato zašto je uhapšen Sergej Trifunović

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Wikipedia, Antonio Ahel/ATAImages

O slučaju i privođenju glumca Sergeja Trifunovića, sada se oglasila i hrvatska policija.

Naime, on je u toku noći priveden pri pokušaju da pređe granicu iz Srbije i uđe u Hrvatsku, kada ga je, kako tvrdi njegova supruga na vrlo neprijatan način sprovela hrvatska policija, bez objašnjenja.

Sada je Hrvatska policija izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Podsetimo, njegova supruga Isidora se oglasila na mrežama, tačnije na Instagramu, gde je navela da je Sergej priveden bez ikakvog obrazloženja i uz velike pneprijatnosti od strane policijskih služebenika.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na Instagramu.

(Telegraf.rs)