Bajaga je na Ušću imao i posebnu publiku, bili su izvan ograde: Zemunci napravili spektakl na Dunavu

N. L.
I. N.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf/Milena L.,R.Z./ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga i Instruktori, proslavili su 40 godina postojanja koncertom na Ušću koje je bilo malo da primi sve obožavaoce neverovatnih hitova.

Publika je imala priliku da uživa u pesmama s 13 studijskih albuma koji su obeležili karijeru benda, a poseban prizor sinoć nije mogao samo da se vidi na Ušću, već i na Dunavu.

Naime, negde oko 50 brodića je isplovilo i sjatilo se tik pored parka na Ušću, a sve kako bi sa reke uz poseban doživljaj uživali u Bajaginom glasu i pesmama. Ekipa našeg portala dobila je divne snimke od Milene koja je jedna od onih koji su imali mogućnost da sinoć Bajagu slušaju sa vode.

- Super se čuje na vodi, nije preglasno, pa može da se priča i uživa. Na čamcima se okupi društvo, klopa, piće... Nije gužva, ne čeka se red za ulazak. Dođes kad hoćeš, odeš kad hoćeš - rekla je Milena za Telegraf.

I dok su se zabavljali na čamcima, jedan čovek na jednom od čamaca koji su bili okupljeni oko parka je čak uspeo i da ulovi ribu.

- Bilo je super, ljudi su đuskali na čamcima, palili sirene na kraju pesama. Jedan čovek je pecao pa su mu svi aplaudirali i skandirali kad je uspeo da tokom noći upeca ribu.

Milena i njena ekipa su imali i posebnog gosta na svom plovilu, a u pitanju je jedan divan pas, koji je takođe uživao u Bajaginim pesmama.

- Malo je spavala, malo se igrala sasvima koji su bili na čamcu. Ona je navikla na čamcu da bude i po ceo dan, pa joj nije problem - ispričala nam je sagovornica Milena.

Podsetimo, Bajaga je na koncertu koji je održao sinoć posvetio jednu numeru i svom prijatelju Bori Čorbi. Pesmu "Kad hodaš" koju je napisao 1984. dok je bio u „Ribljoj Čorbi“, Bajaga je na koncertu uoči izvođenja posvetio Bori Đorđeviću koji je na lečenju u bolnici u Ljubljani.

(Telegraf.rs)