Evo kako se Brenin sin "oporavlja" posle odličnog provoda na Senidinom koncertu: Viktorova fotka sve govori

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/viktorernest

Slovenačka trep zvezda Senidah, održala je sinoć, 30. avgusta, solistički koncert u Beogradu, na kojem se, čini se, i Lepa Brena provela nikad bolje.

Brena se provodila u društvu sina Viktora i snajke, voditeljke Sofije, a u jednom ona je i nazdravila Senidi, čašom šampanjca koji je ispijala čitavo veče.

Sada se na mrežama, tačnije na Instagramu oglasio i Viktor Živojinović.

On je objavio fotografiju hrane, pa se može zaključiti da se "opravlja" od odličnog provoda sinoć, uževši u obzir da se na tanjiru nalazi rižoto, ali i krompir sa blitvom jer Viktor brine o onome šta jede.

Inače, mnogi mediji nazivaju njegovu promenu "transformacijom godine" jer je uz pomoć treninga i izbalansirane ishrane uspeo da skine 36 kilograma.

Podsetimo, Viktor je do 2020. godine imao višak kilograma, a u jednom momentu čak 163 kg.

Lepa Brena nije krila da je prolazila kroz stresan period zbog toga, kao i da je strahovala da će se Viktor zbog gojaznosti razboleti.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je pevačica.

- Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - rekla je Brena, prenosi Glorija.

- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali.

- Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma - ispričala je svojevremeno muzička zvezda, pa smo sigurni da sada kada je Viktor Živojinović smršao neverovatnih 36 kilograma da je Brena više nego zadovoljna.

(Telegraf.rs)