Desingerica ponovio šokantan potez u Sloveniji, zbog kojeg su mu zabranili nastupe u Budvi: "Ovaj neće stati"

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Shutterstock, Antonio Ahel/ATA Images

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, svojim nastupima o kojima su se pokretale razne polemike, obeležio je ovu letnju sezonu zbog čega je u pojedinim mestima bio čak i zabranjen.

Naime, Desingerica je postao poznat javnosti po kontroverznim nastupima, na kojima publiku udara patikom po glavi, renda sir po njima i pljuje im u usta.

Upravo taj potez, pljuvanje devojci koja je došla na njegovo nastup u usta, razbesneo je mnoge, pa su se pokrenule peticije za zabranu njegovih nastupa po Crnoj Gori.

Međutim, on je zaludeo čitav region pa je tako havarija na njegovim nastupima gde god da izvodi svoj performans, i u Hrvatskoj, ali i Sloveniji.

Iako je podigao veliku prašinu, Dragomir je nastavio dalje, pa je tako sino, 30. avgusta na nastupu koji je održao u jednom klubu u Sloveniji, ponovio potez koji su mnogi osudili.

On je ponovo devojci koja je bila u prvom redu, pljunuo u usta, ali ovaj put uz alkoholno piče koje joj je takođe sipao.

"Ovaj čovek neće stati", "Jel realno da devojke otvaraju usta same", "Bože, kakva demonizacija", "Ovo je strašno, Slovenci na aparatima", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)