"Deka mi je kupio prve grudi": Nišlijka se udala se za milionera, dobila petoro dece a izjavama šokira javnost

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Instagram/mmm_still_limidet_edition

Milica Polskaja iz Niša, udata je za milionera sa kojim živi u vili u Kazahstanu, sa petoro dece.

Putem društvenih mreža ona često pokazuje kako živi na visokoj nozi, a zbog toga je ponekad i na meti kritika. Jedna obožavateljka ju je pitala da li ima pomoć u odgajanju dece, na šta je rekla:

- Ne funkcionišem bez sluškinja. Danas sam morala i da se farbam, pa su me donele do ovde, pošto ne koristim automobil, već samo sluškinje. A pošto su one bile zauzete nošenjem mene do salona, unajmili smo još tri sluškinje da sede sa decom - našalila se Milica.

Polskaju na društvenim mrežama komentarišu i zbog brojnih estetskih zahvata koje je radila.

Navodi se da je uradila grudi, nos i uvećala usne, a o drugim zahvatima nije javno govorila, iako su se pojavile fotografije iz prošlosti na kojima izgleda potpuno drugačije.

- Što se tiče mojih grudi, deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju, tako je i nastala izjava "Deka mi je kupio prve grudi" - objasnila je Milica jednom prilikom i dodala:

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim izgledom Barbike - izjavila je Milica Polskaja.

(Telegraf.rs)