Miroslav skrhan vešću o Bori, otkrio kad su se poslednji put videli: "Život mu je ugrožen, tek sam saznao..."

M. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Printskrin: Youtube/RTS Mira Adanja Polak Ekskluzivno - Zvanični kanal, Telegraf.rs

Čuveni roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Rilja čorba", trenutno je u teškom stanju.

Zdravlje mu je ugroženo, zbog čega je primljen u bolnicu u Sloveniji, gde je priključen na kiseonik.

Vest da je jedan od naših najboljih rokera loše, rastužila je mnoge, pa mu reči podrške stižu sa svih strana, kako od fanova, tako i od prijatelja i kolega.

Sada se oglasio i jedan od najpoznatijih i najpopularnijih izvođača folk muzike kod nas, Miroslav Ilić.

- Veoma me je rastužila vest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije. Moja supruga i Bora su bili u istom odeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen. Videli smo se pre mesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. Šaljem mu podršku i verujem da će uspeti da se izvuče - rekao je pevač za Informer.

Inače, za Telegraf se oglasio i Borin menadžer, Bane Obradović, koji nam je otkrio da je stanje legendarnog rokera nepromenjeno.

- Bora Djordjevic se nalazi u Kliničko bolničkom centru Ljubljana, intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra - rekao nam je Bane i dodao:

- Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački - otkrio nam je Obradović, pa je skrenuo pažnju na ružne natpise koji se pojavljuju u medijima ovih dana.

- Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - izjavio je on za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)