Karleušu pomenuli u emisiji na RTS, povod je za divljenje: Prva se odazvala na apel i donirala pola miliona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pop diva Jelena Karleuša veliki je borac za prava životinja.

Prošle godine, Karli je usvojila psa Alfu, kojem su masakrirali obe noge, mučili ga i iživljavali se nad njim. JK mu je pružila dom i svu potrebnu pomoć.

Ove godine, Alfa je dobio pojačanje, pa se u njen dom uselio i Alfin brat - Omega, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

Sada je Jelena još jednom pokazala koliko joj je stalo do napuštenih životinja, pa je jednom udruženju donirala čak pola miliona dinara.

Marija Cvijetićanin - osnivač udruženja "Ventura", gostovala je na RTS-u u emisiji "Jedan dobar dan", kada je voditeljka pitala ko se odazvao na apel, u cilju pomaganja psima kojima je pomoć neophodna.

- Prva javna ličnost koja se odazvala je Jelena Karleuša. Ona je donirala pola miliona dinara što je nama stvarno, u tim momentima, mnogo značilo. Tamo nije bilo ničega. Značilo je za te početne radove. Počeli smo da pravimo bokseve. Jelena je donirala novac i za čipovanje pasa i za dosta toga što je bilo hitno u tom momentu. Nakon toga je otvoren namenski račun koji je samo za te pse, koji ostaju tamo na staništu, da bismo svima pomogli.

(Telegraf.rs)