Nova sezona rijalitija na pomolu: Pogledajte ko je sve viđen ispred Pinka, uključujući poznatu pevačicu!

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Rajko Ristić

Nova sezona rijalitija uskoro kreće, a ispred zgrade televizije Pink na Dedinju vlada velika gužva dok budući učesnici dolaze na pregovore, potpisivanja ugovora i snimanje profila za nadolazeći rijaliti projekat "Elite", koji počinje 7. septembra.

Na tom mestu viđeni su brojni kandidati, među kojima je i Katarina Samardžić, poznata kao Keti Kuvarica, koja je fizički slična voditeljki Dušici Jakovljević, otkrila je motiv za ulazak u "Elitu" , ali i da ima sina, čije joj je mišljenje najvažnije.

Dosta pažnje privukao je i Nikola Škatarić (26), zgodni mladić sa burnom životnom pričom, koji je stigao u pratnji nekadašnjeg rijaliti učesnika Mladena Vuletića.

Međutim, prava zvezda dana bila je pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je sa velikim osmehom ušetala u prostorije televizije Pink. Prema nezvaničnim informacijama, Cakana je došla na pregovore u vezi sa učešćem u drugom rijalitiju "Farma".

Takođe, Srboljub Marović će se pridružiti novoj sezoni "Elite", čime se lista učesnika ove uzbudljive sezone dodatno širi.

(Telegraf.rs/Blic)