"Spremni smo za haos": Mika Vasić, nakon promene pola Ana Nikolić, vrši poslednje pripreme pred ulazak u Elitu

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Instagram/radavasic_official, Telegraf.rs

Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila poznata kao Mika Vasić, juče, 22. avgusta, pojavila se ispred zgrade Pinka u društvu supruga, s kojim planira da uđe u novu sezonu rijalitija "Elita 8".

Ana je odlučila da se upusti u ovaj izazov na nagovor supruga, koji je insistirao da se zajedno pojave u rijalitiju i pokažu svoj odnos široj publici.

Dok su poslednje pripreme u toku, Ana ne gubi vreme.

Juče je posetila frizera kako bi završila sve obaveze pre ulaska u "Elitu". Poznati frizer je na TikToku podelio snimak na kojem Ana pokazuje svoju novu frizuru.

Na pitanje kako joj se dopada kosa, Ana je sa osmehom odgovorila: "Super, odlično." Zatim je frizer dodao: "Spremni smo za haos!".

Ostaje da vidimo kako će se Ana i njen suprug snaći u izazovima koje donosi "Elita 8", ali jedno je sigurno - publika može očekivati dramatičnu sezonu!

Inače, Ana i njen suprug su prvi put progovorili o svom odnosu i otkrili gde su se upoznali, odnosno da li pre ili posle Mikine operacije.

- Upoznali smo se posle njene operacije, u početku mi je bilo toplo-hladno, ali prihvatio sam je. Upoznali smo se preko Instagrama, ja sam joj pisao -rekao je dečko Ane Nikolić, a onda se i ona nadovezala:

- Napisao je: Ja sam Stefan Gorda, da li si zainteresovana za jedan dejt. Videla sam mu lepe plave okice.

Progovorio je i o porodici i otkrio da li njegovi znaju da je Ana trans devojka.

- Moji su prihvatili Anu, porodice nam se ne razdvajaju.

Otkrili su i da planiraju da prave decu.

- Moja mačka može da ima i petoro dece ako hoće, ima da rađa i u rijalitiju. Želimo da postanemo roditelji, možda i u rijalitiju postanemo roditelji, nikad se ne zna.

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom, rekla je Ana, ali nije želela da otkrije sa kim je izgubila nevinost.

Ana je otkrila da je njena sestra Ivana (nekada Giba Vasić) srećno udata.

- Ivana je jako srećna. Neće da ulazi u rijaliti jer se bogato udala i nije joj to potrebno. Živi u Franfurtu, tamo su se venčali - rekla je ona za "Estrada iz drugog ugla".

(Telegraf.rs)