Sa Blažićem se provodila jedna zadrugarka: Isplivao je i šokantan snimak iz stana, evo kako je to objasnila

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Instagram

Starleta i bivša učesnica "Zadruge", Deniz Dejm, bila je u društvu i bliska sa masovnim ubicom iz Mladenovca, Urošem B. kojem je danas, 22. avgusta nastavljeno suđenje za ubistvo devet i ranjavanje 12 osoba u Duboni i Malom Orašju, u maju 2023. godine.

Ubica je poznavao i družio se sa nekolicinom zadrugara, osim Deniz, među njima su Nikola Đorđević, koji mu je bio jedan od najbolji prijatelja i Filip Car.

Bivša zadrugarka je u jeku dešavanja izbegavala da priča o odnosu sa Urošem, a nedavno se pojavio snimak na kojem se Dejmova prepucava sa njim u jednom stanu.

- Ja Deniz Dejm ne želim da ovaj čovek ima moj goli snimak, tako da sad ću pozvati da to obriše - rekla je Deniz.

Ona je samo jednom za medije govorila o odnosu s njim, te rekla da ga je odevla u svoj stan i da nije bila u najboljem stanju.

- Ja to nisam plasirala u medije, nije me se činilo potrebnim. Sa ovim snimcima bih mogla da zapalim Balkan, kako on leži u mom krevetu i očekuje odnose i kako neće da obriše moje snimke - rekla je Denis i dodala:

- Ja sam bila u nekom žnj stanju, tamo sam izvodila striptiz i svi su snimali. Ja sam htela da se snimci obrišu, a završili su na portalima. To je bilo posle snimanja za spot Elektre Elit. Odlučili smo da se svi nađemo u mom stanu, pozvala sam sve zadrugare tamo. Možda sam to uradila zbog alkoholisanog stanja, bila je žurka u mom stanu - rekla je Deniz Dejm u emisiji "Vatreno krštenje".

(Telegraf.rs)