Smrtni slučaj u domu naše voditeljke: Potresnim rečima se oprostila od osobe koju je najviše volela

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram.com/nina_radulovic_official/

Otac Nine Radulović je preminuo.

Voditeljka se oprostila od njega na Instagramu uz potresne reči.

- Naš dobri tatica, Dugi, Deda Bada, zauvek nas je posle duge i teške bolesti, napustio danas, na veliki praznik. Bio je najbolji otac, deka, suprug, brat, prijatelj, stomatolog. Pošten do srži, uvek nasmejan, staložen, duhovit, voleo je život do poslednjeg dana. Nedostajaće nam zauvek - napisala je skrhana voditeljka uz fotografije oca  iemotikona koji plaču.

Brojni pratioci su joj izražavali saučešće u komentarima.

Ona se na neko vreme povukla se iz javnosti, a mnoge je zanimalo gde se danas nalazi, i čime ispunjava vreme.

U prvom planu je njen sin Lav kokeg je dobila iz braka sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem.

- Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od Boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je Bog dao, a u poslovnom smislu, da nastavim da razvijam produkciju, na čijem sam čelu već petu godinu - rekla je Nina početkom godine.

- Ispunjena sam uvek, jer imam svog najslađeg životnog "partnera", svog sina, u čijem zagrljaju sam čekala vatromet sa terase u ponoć. Nekoliko poslednjih godina sam rešila da za novogodišnju noć ne prihvatam ponude za vođenje programa, pa je provodim u krugu porodice, sa roditeljima, sinom, sestrom, zetom i njihovom decom. Čim se izljubimo, pola sata iza ponoći svi zaspimo - rekla je ona.

Ipak, ne vidi sebe kao voditeljku rijalitija.

- Ne bih, jer ja i ne gledam rijalitije i ne bih se snašla - rekla je voditeljka tada za Informer.

(Telegraf.rs)