Aleksandra Subotić prijavljena za ekspoataciju dece, skandal potresa javnost: "Zagorčaćemo joj život sada"

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Kobra

Aleksandra Subotić je doživela veliku neprijatnost na društvenoj mreži Instagram.

Ona se snimila se sa decom u kupaćem kostimu, a video zapis podelila je na svom Instagram nalogu.

Međutim, problem je nastao nakon što su Aleksandru korisnici ove društvene mreže prijavili za eksploataciju dece zbog čega se ona hitno oglasila.

- 3.000.000 pregleda za manje od 24h. Uklonjeno?! Zbog čega?! Zaista izbegavam da iznosim svoje stavove putem Instagrama, ali sada moram... Grupa poremećenih ličnosti me je prijavila za se*ualnu eksplataciju dece jer se ja na svom snimku, sa SVOJOM decom u kupaćem kostimu nalazim u okolini bazena na mestu u kojem letujem! Još je i naznačeno u samom opisu videa o čemu se radi - napisala je Aleksandra vidno izrevoltirana, pa dodala:

Foto: Prinskrin/Instagram/sandrasuboticss

- Ima li tu nešto nastrano, poremećeno ili čudno? Na videu nema - ali ima svuda oko nas, a narocito iza tastature! To su mizerne i zle ličnosti koje jede i ubija činjenica da postoji jedna mlada žena koja ima dvoje dece, uspešna je u svom poslu, a na sve to još i riba. A onda zamislite kada se okrenu oko sebe, pa pogledaju prvo sebe onako gadne i pune zlobe, osujećene sa svojim mizernim životima bubašvaba. Onda im ta jedna moždana vijuga, koja im je ostala u glavi, proradi, pa kao reše: "Mi ćemo njoj da zagorčamo život sada" - zaključila je.

(Telegraf.rs)