Oženio se glumac Zlatan Vidović: Mlada blistala u zanosnoj venčanici dok je glamurozna dekoracija očarala sve

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Instagram

Glumac Zlatan Vidović, poznat po ulogama u filmovima kao što je "Dara iz Jasenovca", izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Ivani Arbutini.

Oni su proslavili su svoj veliki dan u prelepom ambijentu u Beogradu. Venčanje je održano u elegantnom restoranu, gde su mladenci i gosti uživali u prelepoj dekoraciji i luksuznoj atmosferi.

Zlatan je za ovu priliku izabrao sofisticirano crno odelo, koje je savršeno pristajalo uz klasični stil venčanja. Njegova lepša polovina, Ivana Arbutina, oduševila je sve u zanosnoj beloj venčanici uz telo, koja je isticala njenu lepotu i eleganciju.

Dekoracija restorana bila je u pretežno belim tonovima, sa stolovima ukrašenim cvetnim aranžmanima koji su dodatno doprinosili glamuroznoj atmosferi. Lustere su krasili elegantni cvetni ukrasi, stvarajući savršeno okruženje za ovaj nezaboravan trenutak.

Zlatan Vidović, poznat po ulogama u filmovima poput "Oluja", "Dara iz Jasenovca" i "Pevačica", i Ivana Arbutina, koja je PR Telekoma, nisu krili svoju sreću na ovom predivnom danu, koji će se dugo pamtiti.

(Telegraf.rs)