Tamara Milutinović iznenadila Uroša Živkovića na nastupu: Pevačica se popela na binu i oduševila publiku

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je uhvaćena u noćnom provodu u društvu supruga Darka, s kojim se retko pojavljuje u javnosti.

Par je uživao u restoranu Nacionalna klasa, gde su se pridružili Tamarinim prijateljicama i menadžeru na nastupu njenog bliskog prijatelja, Uroša Živkovića.

Tamara je iznenadila publiku, ali i Uroša kada se popela na binu i zajedno sa Živkovićem otpevala njihov duet "Nije realno".

Publika je oduševljeno reagovala, a pevačica je iskoristila priliku da pohvali kolegu rečima:

- Ja mnogo volim ovog čoveka, vi ne znate kakva je to osoba i duša, jedan veliki aplauz za Uroša Živkovića, brata, prijatelja i druga.

Inače, obučena u crvenu mini haljinu, Tamara je pokazala svoju savršenu figuru i zavidne noge, dok je plesala uz pesmu "Zauvek sam tvoj," posvećujući je svom suprugu.

Ovo je bio jedan od retkih trenutaka kada se Tamara i Darko zajedno pojavljuju u javnosti, jer pevačica svoj privatni život i porodične trenutke vešto čuva od očiju javnosti.

Iako su noćni izlasci za Tamaru postali retkost otkako je postala majka, ona se ovog leta često vraća na scenu zbog brojnih nastupa, dok sa porodicom uživa u privatnosti daleko od reflektora.

(Telegraf.rs)