"Rasturala veze i brakove, zlo je neviđeno": Kragujevčanka iznela prljav veš Mione Jovanović i njene porodice

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/Prinskrin

 Miona Jovanović izaziva oprečne komentare kod publike koja prati rijaliti, a mnogi ne odobravaju njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, mada ima i onih koji misle da je reper premija za nju.

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gostovala je Matora, Munjez i Stefani Grujić, a javila se izvesna Kragujevčanka i iznela prljav veš Mione kao i njene porodice, a reči nije birala.

- Želim da pozdravim sve vas u studiju, Matoru pratim od prvog učešća do sada i vrlo mi je draga, samo hoću Matoroj da kažem da se ne nervira i da bude to što jeste, da ne daje značaj nekome kome treba da daje, njeni roditelji su joj najbitniji u životu, samo njih treba da poštuje. Zbog nje sam sto puta pustila suze jer sam videla nepravde neke i bilo bi mi žao ako ne uđe u osmicu. Munjeza volimo čak smo i glasali za njega, ne znam zbog čega se dešava da se mrzite, pored njih ne bih komentarisala treću učesnicu. Po izlasku je napravila prekršaj i to je za nas bio kraj, njeno ponašanje nam se ne dopada - rekla je gledateljka, pa dodala:

- Moram da kažem za Mionu jer poznajem porodicu, osramotila je Kragujevac i familiju a da je Ša premija za nju. Ona je jedno zlo neviđeno, u Kragujevcu samo pričaju sve najgore o njoj. Njena porodica sem majke i oca su svi divni, baba njena takođe je gadna, ona nikada nije radila, njen deda je đubre od ćoveka, radnici su plakali kod njega u samoposluzi, to je sve zlo do zla. Miona ima od svoje 16 godine mnogo prljavštine, Kragujevac je odlično poznaje. Ona je rasturila i veza i brakova i čuda, sve se to u Kragujevcu zna - dodala je Verica.

(Telegraf.rs)