Skinula se Lepa Brena: Odvela sestru na jahtu vrednu 6 miliona, pa pokazala kako izgledaju u kupaćem

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/lepabrenaa

Muzička zvezda Lepa Brena leto provodi na krstarenju svojom luksuznom jahtom na kojoj se neretko pridruže prijatelji i familija.

Brena trenutno na jahti uživa sa svojom sestrom Farom Stojanović, sa kojom i nema priliko toliko često da provodi vreme, budući da Brenina sestra živi u Americi.

Pevačica je na svom Instagramu podelila fotografiju sa Farom, te obe nisu skidale osmehe sa lica. Sestra Lepe Brene nosila je plavi kupaći kostim sa šarama, dok je pevačica nosila koralnocrveni.

Foto: Instagram/lepabrena

Podsetimo, sestra Lepe Brene već dve decenije živi u Kanadi sa suprugom i ćerkama, a kada joj obaveze to dozvole, dolazi kod porodice u Srbiju.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorice muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća - izjavila je Brena jednom prilikom za "Stori".

(Telegraf.rs)