Evo na koga su naleteli Andrija Milošević i njegova partnerka na Majorki: Đeđa ponosno pozirala sa legendom

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andrija Milošević i njegova partnerka Aleksandra Tomić odmarali su na Majorki.

Đeđa, kako je njen nadimak je objavila tzv. "photo dump" fotografija na Instagramu podelivši najlepše trenutke sa letovanja, a međi njima je bila i jedna legenda.

Naime, ona je ponosno pozirala sa Radetom Bogdanovićem, nekadašnjim fudbalerom i sadašnjim fudbalskim stručnjakom čiji komentari su nas oduševljavali tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj ove godine.

Foto: Prinskrin/Instagram/_djedja_

Inače, o Radetovom profesionalnom životu se zna dosta, ali o privatnom i ne toliko.

Bogdanović i njegova supruga Aleksandra imaju troje dece.

Najstarija ćerka Kristina rođena je 1. juna 1994. godine u Južnoj Koreji, druga po imenu Marija rođena je 2000. godine u Nemačkoj, a treća je Sofija rođena 2007. u Španiji.

Bogdanović je tokom Mundijala u Kataru bio je gost Radio Televizije Srbije gde je govorio o tome kako je upoznao svoju suprugu Aleksandru.

- Pričali smo o fudbalu, bila je tema da li žene treba da idu dole ili ne, šta treba našim reprezntativcima… Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta.

Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga, sa kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine. U 12 sati i 30 minuta na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj “mont” jakni, a ja posle treninga - izjavio je fudbalski stručnjak tada.

(Telegraf.rs)