"Zaprosila me pozitivnim testom na trudnoću": Ko je atraktivna crnka iz prošlosti Andrije Miloševića?

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/irenaradulowic

Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir nedavno je šokirao javnost otkrivanjem da je njegova supruga Irena prethodno bila u emotivnoj vezi sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem.

Andrija, koji je godinama u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, doživeo je jedan važan životni trenutak - par je nedavno dobio dete.

Jovan Radulović Jodžir, koji je u dugogodišnjem braku sa Irenom, otkrio je kako su oni zajedno sagradili svoj život.

Irena, koja radi kao novinarka na jednoj crnogorskoj televiziji, poznata je javnosti još od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije.

Zajedno sa Jovanom ima dvoje dece i par je u braku četiri godine.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - rekla je Irena, dok je Jovan dodao:

- Irenu znam sa TV ekrana i kroz sport. Zbog nje i njene lepote sam uvek imao problema sa bivšim devojkama, jer sam uvek, kad bih je vidio na TV-u, prokomentarisao da je nestvarno lepa žena.

Jovan je tom prilikom otkrio da ga je ona "zaprosila".

- Irena je originalna, i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko! Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću - rekao je on za Graciju.

(Telegraf.rs)